Mittia 2015

2015 är det 16 år sedan första mässan gick av stapeln!

img-logo-mittiaDen 14-15 augusti är det dags för årets Mittia-mässa i Ljusdal – årets stora händelse inom skogstransporter. 

I år är det 16 år sedan första mässan gick av stapeln. Ett gott betyg på att detta är en viktig mötesplats för hela branschen. I Ljusdal - mitt i ett av de mest skogstäta regionerna i Sverige arrangeras mässan vartannat år. 

Scania-Bilar Sverige medverkar som vanligt som utställare och visar upp marknadens bredaste motorprogram med väl beprövade Euro 6-motorer samt tjänster och finansiering. 

I montern visar vi upp ett antal bilar, vår utställningstrailer där besökarna erbjuds intressanta seminarier samt en butik där vi säljer coola Scania-prylar och kläder. 

För mer information, besök Mittias hemsida.12 May 2012

YETD - Regional final, Karlstad

Regional final i Karlstad 12 maj - Lecab Lastbilar.

26 May 2012

YETD regionalfinal och öppet hus, Oskarshamn

Plats: Scanias hyttfabrik. Ingång på Sandåsavägen 7 och Södrafabriksgatan.
Tid: Lördagen den 26 maj klockan 9:00-15:00 
 
Följ med oss hela vägen när världens bästa lastbilshytt växer fram genom presshall, karossfabrik, måleri samt monteringsanläggning. Dessutom hålls en regionstävling i Young European Truck Driver på området. Det är fullt av aktiviteter både för vuxna och barn. Scania öppnar grindarna för alla!
 
Några av aktiviteterna:
  • Fiskdamm för alla barn
  • Robotuppvisning
  • Tågresa på området
  • Visning av färgutrustning
  • Provåkning på Line
  • Truckvisning
  • Clownen Mike
  • Scanias dansband Topline
 
Alla är välkomna!
 

22 August 2012

Elmia Lastbil 2012, Jönköping

Elmia Lastbil 2012 - Nu kör vi!
Nu börjar uppladdningen inför 2012-års viktigaste mötesplats för åkerinäringen. Under fyra dagar, 22-25 augusti, utgör Elmia Lastbil 2012 navet i branschen. Mässan erbjuder effektiva affärsmöten, lönsamma kontakter och massor med spännande upplevelser. Här presenteras de allra senaste nyheterna. Var själv med och höj trycket i branschen genom att boka din monterplats redan nu!
 

24 August 2012

YETD - SM-final, Jönköping

Avgörs på Lastbil 2012 i Jönköping 24-25 augusti.

7 September 2012

YETD - Europafinal, Södertälje

Avgörs på Scania i Södertälje 7-8 september.

27 February 2014

YETD 2014 - är du bäst i alla lägen?
Nu bjuder Scania åter in tusentals förare runt om i världen att delta i världens största förartävling Scania Driver Competitions. I Europa går tävlingen under namnet Young European Truck Driver (YETD).
Ta mig till tävlingen!